Utflukt til szentendre via budapest.no

  Szentendre er en kunstnerby som ligger utenfor Budapest! Dette er en utflukt fra Budapest som tar ca 1 time.

  For 3 året 4 året på rad tilbyr vi nå utflukt til Szentendre, en utflukt som er blitt en av de mest populære i vårt rikholdige sortiment av aktiviteter i og rundt Budapest! For grupper tilbyr vi trabant utflukter (- Kollone-kjøring i gamle trabanter) og ikke minst besøk på vin- og folkloremuseum med vinsmaking og show. Ta kontakt for uforpliktende forslag via vårt kontaktskjema

  Elvecruise med båt/lokal tog til Szentendre

  Det mest normale er imidlertid at man reiser på egen hånd med båt (eller tog) til den pittoreske kunsterbyen Szentendre som ligger en drøy times tur fra Budapest. Vi tilrettelegger alt i forkant og du mottar billetter og informasjon elektronisk via mail, slik at du kan bare trenger å glede deg til utflukten. (-Husk å ta med deg kameraet (!), her er det mye å ta bilder av!)
  image
  Szentendre venter deg med yrende folkeliv, hvor markedene, de spennende galleriene og små kafeene ligger som perler på en snor og sloss om din oppmerksomhet. Med på kjøpet får man Budapest.no egenproduserte Szentendreguide i PDF format med kart og nyttig informasjon samt fyldig veiledninger for hva man bør besøke. Vi tilbyr også en lunsj / middag på en flott restaurant, som faktisk var landets første privateide. Dette er et flott, lite brasseri med historisk sus og et kjøkken som våre gjester melder tilbak om med med taktfast jubel. (Nei, her får du IKKE turistmeny. Takk og pris!)
  Denne pakken inkluderer altså taxi fra ditt bosted i Budapest, billetter med elvecruise tur/retur, 3 retters raus lunsj samt god informasjon med kart til avreise/ankomst sted. Pris og tilgjengelighet på forespørsel, men du kan legge tilgrunn 339,- person for taxi til båt/tog ved avgang, flott elvecruise tur/retur, 3 retters lunsj og informasjon med høyoppløselig kart og informasjon.
  Turen kan bestilles fra 1 personer og opp 150 personer og programmet varer ca 4 - 7 timer.

  Praktisk informasjon: Du bestiller via vårt kontaktskjema. Husk navn + telefonnummer på bestiller, antall deltagere, ønsket dag/dato samt navn på hotell/adresse hvor du bor i Budapest. Turen går daglig frem til medio september, fra morgen til ettermiddag, men om du ønsker å dra "midt på dagen" kan vi tilby løsning med tog eller minibuss transport. Du vil ved forhåndsreservasjon motta en skriftlig bekreftelse (voucher) fra oss, med nøyaktig informasjon om avgangssted og kart fra hotell/leilighet hvor du bor. Vi sørger selvsagt for bestilling av taxi fra hotell – båt, slik at man er sikker på å nå frem i tide til avgang, men du må selv passe på å rekke båt eller tog tilbake til Budapest!. Tider og avgangsadresse vil bli gitt fyldig i bekreftelse dokumentet. Vi bekrefter normalt alle bestillinger innen 24 timer med voucher tilbake til dere med alle opplysninger.

  Comments

  Other articles